Kodak Easyshare C603 Funktioner

September 20

Kodak Easyshare C603 har många av de funktioner du förväntar dig av en Kodak kamera och sedan några. Kodak sammanför dessa funktioner i en liten, billig kamera och gör dem lätta att använda. Med peka-och-skjuta enkelhet, kan vem som helst ta bra bilder med C603.

6,1 megapixlar

Den bästa funktionen i Kodak Easyshare C603 är dess bildkvalitet. 6,1 megapixlar, så är bilderna skarpa, tydliga och lysande i färg. Denna höga kvalitet kommer att producera tryckta bilder upp till 20 av 30 inches.

3x optisk zoom

Kodaks AF 3x optisk asfärisk lins kan du zooma in närmare motivet utan att göra avkall på bildkvaliteten. Det är motsvarigheten till en 35 mm lins 36-108mm. Zoom är 5x kontinuerligt med LCD förhandsvisning i steg 0,2X börjar vid 3x optisk.

Enkel att använda funktioner

Den C603 har en inbyggd blixt som når upp till 11,8 fot med digital röda ögon. På kameran beskärning möjliggör snabb redigering före delning. Det kommer även att ge dig en suddig bild alert. Dedikerade knappar gör det lättare att göra de saker du gör mest. Kodak C603 arbetar med tillvalet Kodak Easyshare fotoskrivare 500, Printer Dock Plus Series 3 och Camera Dock Series 3.

dela foton

Eftersom denna kamera är en del av Kodaks Easyshare linje, är det mycket enkelt att dela dina favoritbilder. Bara märka fotot på kameran själv, och det är redo för utskrift eller e-post senare. Programvaran som medföljer kameran gör det lätt att organisera och hitta bilder snabbt.

Andra funktioner

Kodak Easyshare C603 har många andra funktioner också. Välj mellan 13 programmerbara scenlägen. Tre färglägen - färg, sepia och svartvitt - lägga kul att skottet. Kameran har också ett videoläge med ljud för de actionbilder. 2,4-tums skärm är synlig inomhus eller utomhus. Denna lilla kamera har 32 megabyte internt minne för att hålla många bilder, samt en SD / MMC-kort för mer lagringsutrymme.