Hur man installerar en baksätet på en 1984 Honda Shadow

December 6

Den 1984 Honda Shadow VT700C drog mycket av sin styling från det växande intresset för cruiser-typ motorcyklar, och innehöll högre styret och en mer "chopper-liknande" utseende. Baktill en passagerare ryggstöd och en tvådelad sits knuten allt tillsammans för att skapa ett medelvärde, bad-boy image. För att undvika att lämna några bultar utsatta beslutade Honda att dölja den bakre stolens bultar inom ett litet fack på utsidan av passageraren ryggstöd. Även detta fungerade visuellt, kan det snabbt vända en mindre reparationsarbete i en fullt utvecklad huvudvärk om du inte vet var du ska leta.

Instruktioner

Ta bort baksätet

1 Lås facket på baksidan av passagerar ryggstöd med motorcykelns tändningsnyckeln. Dra bort kåpan från ryggfacket, ta bort motorcykelns bruksanvisning, om något.

2 Skruva av par bultar från tvärbalken på toppen av ryggstödet med en 10 mm hylsa och en hylsnyckel.

3 Ta tag i baksidan av passagerarsätet med båda händerna, lyft sedan upp och på baksidan av motorcykeln tills plastfliken på framsidan av sätet är befriad från spåret vid basen av ryttarens sits. Ställa in stolen åt sidan.

Installera baksätet

4 Håll sitsen i en vinkel mot motorcykeln, pekar på fliken på framsidan av sitsen på spåret i ryttarens sits.

5 Tryck ner och något framåt sätet tills stolen fliken är helt införd i spåret, sedan sänka den bakre delen av sätet till motorcykelns bakskärm.

6 Rikta in gängade monteringshålen på baksidan av passagerarsätet med hålen i ryggstödet på tvärbalk, sedan skruva stolens bultar på plats med en 10 mm socket och en hylsnyckel.

7 Sätt motorcykeln bruksanvisning i ryggstöds facket, om tidigare avlägsnats. Placera locket över facket och lås den på plats med tändningsnyckeln.