Hur man gör en signalförstärkare för TV

December 5

En TV med en inomhusantenn sällan blir så stark signal som en antenn som ligger utomhus. Gör en signalförstärkare för TV genom att fästa en antennförlängare till inomhusantenn. För att göra detta behöver du en koaxialkabel och några gemensamma hushållsartiklar. Några enkla hushåll verktyg krävs också, som är ungefär en halv timme av din tid. Den signalförstärkare för TV kommer att hjälpa till att föra i fria TV-signaler som sänds av TV-torn.

Instruktioner

1 Tvätta ur tomma vinflaska och kork med diskmedel och kranvatten. Låt den tomma vinflaska och kork torka helt.

2 Placera ett ark av tidningen på ett bord. Skära av båda ändarna av koaxialkabeln med bladet av brukskniv. Remsa 4 inches av den yttre isoleringen av vid båda ändar med bladet av brukskniv.

3 Remsa 1/2 tum av isoleringen från centrum tråden inuti av manteln i båda ändarna av koaxialkabeln, med hjälp av kabelskal.

4 Stå korken på tidningen. Mät ner en tum från toppen mot dig. Gör en prick med pennan. Mät upp en tum från botten mot dig. Gör en prick med pennan. Borra två hål genom korken på prickarna med den bärbara borr.

5 Mäta 1 1/2 inches ner från toppen på den högra sidan av korken. Borra ett hål genom korken från höger till vänster sida med den bärbara borr.

6 Håll metallklädhängare i ena handen. Håll tången i den andra handen. Klämma käftarna på tången runt kroken hos metallklädhängaren. Koppla kroken med hjälp av en tång. Räta metallklädhängare med fingrarna.

7 Skär två 10-tums bitar av metall klädhängare med hjälp av plåtsax. Kassera resten av klädhängaren i papperskorgen.

8 Böja en 40-graders vinkel i en ände av varje metallstycke klädhängaren med hjälp av en tång.

9 Placera den böjda änden av ett stycke av klädhängaren genom det övre hålet i korken när den är vänd mot dig. Vinkla bit klädhängaren så att korken pekar nedåt i slutet där det lämnar (vänd bort från dig).

10 Placera den böjda änden av den andra bit av klädhängaren genom bottenhålet i kork från den ände som vetter bort från dig. Vinkla bit klädhängaren så att slut spännande mot dig pekar uppåt.

11 Placera punkten för metallen spik i hålet i den vänstra sidan av korken. Driva metall spik genom korken.

12 Värm upp lödkolven i fem minuter. Löda bit metall klädhängare som pekar nedåt till sidan av den metallspik. Låt lodet svalna en minut.

13 Löda punkt av spiken till mitt tråd av en ände av koaxialkabeln. Låt lodet svalna en minut.

14 Löda bit metall klädhängare som pekar upp till den inre manteln som omger mitttråden vid änden av koaxialkabeln. Låt lodet svalna en minut. Koppla ur lödkolv.

15 Lossa de två skruvarna som är knutna till anslutningsplattorna på inomhusantenn med stjärnskruvmejsel.

16 Linda slutet av mitttråden vid den andra änden av koaxialkabeln runt en av de två skruvarna. Skruva skruven i med stjärnskruvmejsel.

17 Driva den inre manteln som omger mitttråden vid slutet av koaxialkabeln mellan den andra skruven och anslutningsdonet plattan. Skruva skruven i med stjärnskruvmejsel.

18 Placera korken i munnen på den TV-signal booster du har gjort. Ställ TV signal booster på ett fönster. Trail koaxialkabeln från TV signal booster över BMC till inomhusantenn.

Tips

  • Arbetshandskar kan skydda dina händer när du skär metallen klädhängare.
  • Placera inte spetsen på en varm lödkolv på tidningen.