Hur man bang ut en Dent

September 9

Hur man bang ut en Dent


Bucklor kan vara kostsamt att reparera vid en kollision centrum. Det finns sätt att reparera dem själv, men de flesta innebär användning av en buckla avdragare, som sätter hål i plåten. Näven ut en buckla är enkel och effektiv. Du kan bang en buckla med två mycket enkla verktyg. Lär dig att bang ut en buckla, och spara pengar.

Instruktioner

1 Använda en kropp hammare för att lätt knacka runt de yttre kanterna av den buckla. Det finns en ås runt buckla som är högre än ytan av bilen. Du måste tejpa detta område igen senare, men försök att få det något lägre än den omgivande ytan av bilen.

2 Hitta ett sätt att nå den andra sidan av buckla. Detta kan kräva att öppna motorhuven eller bagageluckan, eller ta bort foder under hjulhuset för att nå en fender. För bucklig dörrar, kan det inre dörrpanelen tas bort för att nå den bakre sidan av dörren. För ett fåtal områden, är den andra sidan inte är tillgänglig, och buckla kan inte slog ut med en hammare.

3 Placera en metall dolly på bucklig sida av metallen. Använda kroppen hammare på andra sidan att bang på buckla. Vagnen, som är ett block av metall formad som en tvål, håller hammaren näven på en plan yta. Detta stoppar hammaren från att göra några skarpa fördjupningar i metallen, som är svåra att reparera.

4 Flytta dolly och hammare runt på buckla, näven buckla från båda sidor, tills den är slät. De flesta bucklor som kan nås från båda sidor kan slog ut helt.