Specifikationerna för en General Instrument CFT-2100 kabel-TV-

September 9

Specifikationerna för en General Instrument CFT-2100 kabel-TV-


I dagens värld av tv, det finns en mängd olika kabel-TV-leverantörer. De flesta leverantörer ger en kabelbox som förmedlar kabel programmering till din TV, men du har också möjlighet att använda en tredje part kabelbox med kabel service, såsom General Instrument CFT-2100.

Främre

Framsidan av General Instrument CFT-2100 kabelbox har en mängd funktioner. Framsidan av lådan har kontrollknappar som gör att du kan manipulera kanal, volym, byta menyer och välja alternativ. Det finns också en LED-display på rutan som visar aktuell kanal, tid på dygnet och en driftsmeddelanden.

Bak

Den bakre sidan av CFT-2100 kabelbox värd för in- och utgångar. Standard ingångar på kabelbox inkluderar en koaxial ingång för kabeldragning. Utgångarna på lådan innefattar en koaxialutgång till TV: n, en IPPV koaxial utgång och en RCA-ljudvideoutgång. Den bakre delen av kabelboxen innehåller också nätuttag kontakt.

Fjärrkontroll

Boxen levereras också med en fjärrkontroll som du kan använda för att navigera i kabelbox. "F" eller "funktion" knappen på kabelbox kan du komma åt alternativa alternativ på fjärrkontrollen. Sifferknapparna på fjärrkontrollen kan du skriva in kanalnummer väljer menyfunktioner och ange lösenord. Fjärrkontrollen har också en programknapp, en raderingsknapp, en väljarknappen, menyknappen, favoritkanal knapp, kanal och volym markörer, en mute-knapp och en strömbrytare.