Hur man återställer en Nokia 6300 säkerhetslösenord

September 8

Säkerhets lösenord i en Nokia 6300 låter dig styra inställningarna och som har tillgång till dem. Du kan göra vissa funktioner, till exempel utgående telefonsamtal, programuppdateringar och nedladdningsbart innehåll, endast tillgänglig med en säkerhetslösenord. Lösenordet säkerställer att om telefonen försvinner eller hamnar i orätta händer, kan ingen ringa eller ändringar. Du kan ändra säkerhetslösenordet från menyn säkerhetsinställningar.

Instruktioner

1 Håll ned "Power" -knappen på toppen av Nokia 6300 mobiltelefon tills telefonen slås på.

2 Tryck på "Left Välj" -knappen eller instrumentbrädan knappen på vänstra sidan av telefonen för att komma åt huvudmenyn.

3 Bläddra igenom menyalternativen med hjälp av "Up" och "Down". Markera "Inställningar" och tryck på "OK".

4 Välj "Säkerhet" från undermenyn inställningar. Välj "Security Module Set" från undermenyn säkerhet.

5 Ange det aktuella lösenordet för att öppna menyn Inställningar för säkerhetsmodul. Om du aldrig har ändrat lösenordet är standard "12345."

6 Markera och välj "Ändra säkerhetskoden." Telefonen kommer att uppmana dig att ange ett femsiffrigt säkerhetskoden. Tryck på siffrorna, och tryck sedan på "OK".

7 Re-input den nya säkerhetskoden när du blir ombedd och klicka på "OK". Om koderna stämmer, kommer skärmen ange "Din säkerhetskoden har ändrats." Om koderna inte matchar, kommer enheten att be dig att gå in och åter input den femsiffriga säkerhetskoden till två koder match.