Hur får jag en fisk lukten av min bil?

January 18

Hur får jag en fisk lukten av min bil?


En bil är som ett andra hem. Du äter i det, du rengöra den, och varje gång på ett tag, du bjuda in några av dina vänner. Så precis som ett hem, du vill att det luktar färskt. När en ovälkommen doft uppstår, är det din plikt att bli av med det. En fiskliknande lukt, överlägset, är en av de värsta. Vidta åtgärder för att avlägsna en fisk doft från bilen - för gott.

luftrenare

Köp en flaska Febreze att hålla i bilen hela tiden. Spraya hela insidan av bilen inklusive mattan och stoppning. Rulla ner fönstren och låta Febreze att cirkulera hela. Följ detta steg med en annan ljusare spraydown. Den här gången, lämna fönstren upp och låt den stå över natten. Nästa morgon, gör en mer spraydown.

bil Fresheners

Dessa trädformade fresheners är mer än dekoration. De håller en långvarig, fräsch doft i bilen. Köpa några av din favorit doft på en lokal bensinstation. Placera dem runt backspegeln. Placera ytterligare två på vardera av de hängande armaturer på bakdörrarna på din bil. Byt bil fräschare en gång i månaden. För bästa resultat, inte ta bilen fräschare från deras plastförpackningar. Helt enkelt skära en slits vid sidan av den övre delen av lindningen. Denna teknik tillåter doften fly långsamt, snarare än allt på en gång.

interiör Wash

Köp en bärbar bil ångtvätt. Börja med att dammsuga mattor och säten. Ånga rengöra insidan noggrant. Omedelbart spraya Febreze när du är klar. Låt lufttorka. När torr, spraya mer Febreze på alla mattor, stolar och klädsel för en ren doft. Kör inte bil eller tillåta passagerare att sitta i bilen tills bilen har torkat helt. Sittande eller trampa på vått tyg kan göra det smutsigare och smellier än innan det var rengöras.

Car Care Center

Besök en biltvätt centrum. En bil och sjukvårdspersonal kan få rätt till roten av problemet. I vissa fall kan en lukt komma från stammen. De flesta bil städcentraler har en renande dimma som appliceras i det inre av en bil. Dimman inte bara slår ut doften, det gör sig av bakterier partiklar i luften i bilen. Du kan också köpa en bil rening enhet och har det installerat. Dessa mini-rening system fungera som en anti-förorenande, vilket eliminerar lukter innan de har en chans att bosätta sig i.

A / C och värmesystem

Överväga att ha din A / C och värmesystem bytas ut. I vissa fall kan en fiskliknande lukt komma från en smutsig eller rostig systemet (ni kanske märker lukten varje gång du slår på A / C eller värme). Ett nytt system kan ta hand om detta problem. Du kan också köpa ett system renare att spraya insidan av ventiler. Ju renare bort lukten av eventuella svampar och mögel uppbyggd i systemet.