Hur man lägger musik på min iPod Touch utan iTunes

February 6

Hur man lägger musik på min iPod Touch utan iTunes


Apples iPod Touch är en populär webb-baserade bärbara ljud och video enhet som fungerar med iTunes. Däremot kan du lägga till musik till din iPod touch utan att synkronisera - eller synkronisering - innehållet med iTunes. Eftersom iPod Touch fungerar också som en lagringsenhet, kan du också överföra musik till enheten med en USB-anslutning.

Instruktioner

1 Anslut iPod Touch och dator med USB-kabeln. Sätt iPod änden av kabeln till iPod Touch. Sätt in USB-änden av kabeln till en ledig USB-port på datorn.

2 Vänta iTunes att starta. Öppna iTunes om det inte startar automatiskt. Du måste konfigurera din iPod Touch som en lagringsenhet i iTunes innan du kan lägga till musik till spelaren utan att använda programmet.

3 Klicka på din iPod Touch ikon i källfönstret i iTunes spelarens vänstra kolumnen. Välj "Använd som extern enhet" från "Alternativ" kryssrutan listan för att aktivera din iPod Touch som en lagringsenhet. Välj "Hantera musik manuellt och videor" om du vill göra det och inaktivera iPod Touch automatiska iTunes synkronisering i processen.

4 Vänta för datorn att känna igen iPod Touch som en extern enhet. En iPod Touch enhet eller enhet ikon visas på datorns skrivbord eller i dess filhanteraren.

5 Öppna mappen fil som innehåller de musikfiler du vill lägga till din iPod Touch.

6 Dra musikfiler från sin ursprungliga mapp till iPod Touch ikonen. Du kan också öppna Touch iPod-symbolen för att visa ett fönster mapp i vilken du kan dra och släppa musiken.

Tips

  • Medan iPod Touch musik lagringsförmåga kommer väl till pass för transport, observera att du inte kommer att kunna spela på din iPod låtar som du har lagt till enheten utanför synkroniseringen iTunes.