Infällbara insynsskydd Instruktioner

December 23

Infällbara insynsskydd Instruktioner


Många sport utility vehicles och vagnar är utrustade med infällbara last täcker i bakluckan eller bagageutrymmet. Dessa enheter ut eller in över lagringsutrymme för att hindra tjuvar från att se värdefull utrustning och för att skydda föremål mot skadliga solen UV-strålar som kommer in genom fönstren. De infällbara täcker använda en vals mycket som infällbar persienner och en uppsättning av lås klipp för att hålla dem öppna.

Instruktioner

1 Öppna den bakre dörren eller luckan på din SUV eller herrgårdsvagn. Fyll bagageutrymmet med redskap, hålla den under höjden av utdragbart rulle som ligger an mot baksidan av baksätet.

2 Dra täck handtag som ligger i centrum av den utdragbart rulle. Förlänga locket ut till slutet av bagageutrymmet och klippa sina sido hakar på metall öglor eller plastclips på sidorna av SUV eller auto.

3 Stänga fordonets lucka eller dörr.

4 Öppna dörren när du behöver komma åt bagageutrymmet. Pop klippen på rullen ur hållarna på auto sidor. Dra locket ut något och snabbt och sedan styra infällbara rullen med locket i rullhuset på baksidan av sätena.