Inaktivera en Gargoyle Alarm

September 29

Crimestopper s Gargoyle larmsystem skyddar bilen från människor manipulering med den eller stjäla den. Larmet, som drivs av en nyckel fib, är lätt att aktivera och avaktivera i några minuter. Du kan också helt stänga av larmet om du förlorar din nyckel fob.

Instruktioner

1 Tryck på kopplingsknappen på din nyckel fob att avaktivera larmet. Om du förlorat din nyckel fob, låsa upp bilen med nyckeln manuellt. Detta avaktiverar automatiskt larm.

2 Hitta den svarta larmboxen under instrumentpanelen. Platsen beror på hur larmet installerat, men det är typiskt nära rattstången på den högra sidan. Leta efter den svarta eller röda spärrknappen på lådan.

3 Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid fram nyckeln ett hack. Ditt bilbatteri bör aktivera, men motorn ska inte vara igång. Omedelbart, håll spärrknappen tills du hör larm kvittra en gång, vilket indikerar att larmet är avaktiverat.

Tips

  • För att aktivera larmet, satte nyckeln i tändningslåset och vrid fram ett hack. Tryck på spärrknappen en gång. Du kommer att höra larm kvittra två gånger och se LED-lampan på instrumentpanelen börjar blinka.