BMW 320I Information

June 9

BMW 320I Information


3-serien är en lyx coupe göras av den berömda lyx biltillverkaren BMW. BMW 320i kommer i form av en coupé eller cabriolet och inkluderar vanliga alternativ såsom lädersäten och aluminiumfälgar. BMW ger dig möjlighet att bygga din egen 3-serien, med varje specifikation till din personliga standard, på bolagets hemsida. Priserna varierar på 3-serien som baseras på vilka alternativ du väljer.

slingor

BMW 320i erbjuder ägare ett mobilt kontor. Mobiltelefonen är synkroniserad med 320i för att visa på instrumentpanelen visa dina möten, textmeddelanden, och kalenderhändelser med iDrive.

Inredningsdesign

BMW 320i erbjuder passagerarna en funktion som kallas bilbälte överlämning. När någon plats i bilen är upptagen, kommer med en inbyggd arm säkerhetsbältet framåt, så att passageraren bekvämt kan nå den att spänna upp.

Effektivitet

BMW 320i erbjuder en start / stopp-funktion som hindrar dig från att slösa gas. När bilen är i ett stoppat läge, från trafikljus till trafikstockningar, stänger av sig själv fordonet. När det är dags att få flytta igen, kommer bilen automatiskt startar sig själv så snart föraren ingriper kopplingen.

Belysning

BMW 320i erbjuder stämningsbelysning för nattrafik. I dörrpanelerna och åsidosätts av bilen finns remsor av ljus som ger ett mjukt sken i det inre av 320i. Avsluta tänds när dörrarna öppnas från insidan av bilen för att se till att du inte gå in några ovälkomna ämnen när du lämnar bilen.

Bluetooth Audio

Anslut mobiltelefonen till din BMW 320i och ta bort oron för att behöva köra med ena handen och prata i telefon med den andra. Du kan hämta dina favoritlåtar på din mobiltelefon och lyssna på dem i bilen genom Bluetooth-funktionen.