Hur ansluta min MP3-spelare till min Toyota Sienna

November 29

Hur ansluta min MP3-spelare till min Toyota Sienna


En sak de flesta människor älskar att göra i en bil är att lyssna på musik. Nu när MP3-spelare har gjort musik så portabel, de har gjort det möjligt att transportera din musik överallt med dig. Du kan enkelt ansluta din MP3-spelare till ljudsystemet i din Toyota Sienna, men vilken metod du väljer att använda beror på vad dina stereo alternativ. Några av de nyare skåpbilar har ljudingångar inbyggda i stereon. Men om du har en annan modell, så har du fortfarande alternativ såsom en kassettadapter eller en FM-sändare.

Instruktioner

1 Se om din Toyota Sienna har en inbyggd ljudingång. Om den gör det, helt enkelt ansluta den ena änden av den ingående ljudkabeln till din MP3-spelare hörlursuttag, och den andra änden till ljudingången.

2 Kontrollera att se om du har en kassettbandspelare i Toyota Sienna. Om du gör det, köpa en kassettadapter som helst varuhus. Sätt i kassetten änden i kassettspelare och slå på stereon. Anslut ljud änden till din MP3-spelare hörlursuttag och slå sedan på din MP3-spelare.

3 Köp en FM-sändare om du inte har ett av de alternativ som nämns i steg 1 eller steg 2. Slå på FM-sändare, som kommer att drivas med batteri eller genom att ansluta till din van cigarettändaruttag. Anslut ljudkabeln till hörlursuttaget på din MP3-spelare. Slå på din MP3-spelare och din radio. Kör "Seek" alternativet på radion och lyssna för stationen MP3-spelaren sänder på. Detta kommer oftast att vara en station mellan 88,1 och 92,1, men det kan vara någon tillgänglig station beroende på det område där du bor.

Tips

  • Om du måste använda en FM-sändare, förinställda radiostationen att det sänder över så att du kan hitta det snabbt nästa gång du ansluter din MP3-spelare.
  • Håll volymen på bilstereon när du slår din MP3-spelare på. Om båda är alltför högt, riskerar du att skada dina högtalare. Du kan justera volymen efter att spelaren är på.