Hur man rapporterar trafikproblem i Utah

November 16

Hur man rapporterar trafikproblem i Utah


Utah Trafik Operations Center skapades för att hålla statens motorvägar säker och öppen för smidig trafikflöde. När problem uppstår på en Utah motorväg, är bilister uppmanas att ringa Center för att rapportera problemet och se till att TOC kan styra problemet så snart som möjligt. TOC uppmuntrar kontakt med trafikproblem, men medborgare bör alltid ringa 9-1-1 i en nödsituation på vägen.

Instruktioner

1 Slå 801-887-3700 att rapportera trafikproblem, alla dagar i veckan mellan klockan 06:00 och 22:00 Det finns också ett avgiftsfritt nummer, 888-511-8368, tillgänglig för användning utanför 801 riktnummer. Rapportera frågor som pendlare i behov av vägassistans, funktionshindrade fordon, trasiga trafiksignaler, saknas vägmärken, farlig väg skräp eller ineffektivt flöde i byggplatser till Trafik Operations Center.

2 Förklara så detaljerat som möjligt representant Traffic Operations Center problemet du stött på en Utah motorväg. Ge plats för trafik oro, vilken typ av oro och den tid du lagt märke till problemet.

3 Använda ett formulär på CommuterLink.com hemsida om du vill skicka en fråga eller kommentar till innehållsförteckningen på nätet.

Tips

  • Att veta om trafikproblem tillåter TOC att varna Utah bilister med hjälp av dess 511 trafik heta linjen, elektroniska skyltar och CommuterLink webbplats.