Ford Escape Hatch kommer inte att öppna

September 4

Ford Escape är en kompakt Sport Utility Vehicle (SUV) som först introducerades i produktion under 2000 som 2001 modell. Det är för närvarande tillverkas som en crossover SUV (2011). Fordonet har en central automatisk låsning system som styr dörrarna och luckan, mer allmänt kallad bakluckan. En viktig fjärrkontroll används för att låsa och låsa upp dörrarna och bakluckan. Nyckeln fjärrkontroll måste användas för att låsa upp låset på bakluckan dörren och bakluckan glas. Felsöka nyckel fjärrkontrollen på Ford Escape lucka som inte öppnas.

Instruktioner

1 Kontrollera avstånd när du använder nyckel fjärrkontrollen. Den "Lås" -knappen nyckeln fjärrkontrollen används för att låsa upp alla dörrar, bakluckan och bakluckan glasfönster på Ford Escape. Nyckeln fjärrkontrollen fungerar 3 till 25 meters avstånd. Se till att du står på rätt avstånd och rikta fjärrkontrollen direkt på fordonet.

2 Kontrollera din position när du använder nyckel fjärrkontrollen. Objekt och andra fordon kan hindra signalen från fjärrkontrollen till bilen. Flytta ett par fötter till vänster eller höger och prova "Lås" -knappen på fjärrkontrollen igen.

3 Kontrollera nyckeln fjärr batteriet. Sätt i ett litet mynt i skåran nära nyckelringen för att lossna på batterifacket. Ta bort det gamla batteriet och ersätt med en ny. Batteritypen markeras på det gamla batteriet. Placera det nya batteriet i nyckeln fjärrbatterifacket och snäpp kåpan på plats.

4 Ta bilen till en lokal verkstad för inspektion. En fjäder eller inre mekanism bakluckan kan skadas. En professionell har den utrustning och kunskap att korrekt diagnostisera och reparera problemet.