Hur man tar bort gångjärn Pins på en 2000 S10

September 17

Hur man tar bort gångjärn Pins på en 2000 S10


Hittas i gångjärnen av bil- och lastbilsdörrar, ledtappar är en del av bussningen system som fäster dörrar till fordonets kropp och gör det möjligt för dörrarna att öppnas och stängas.

Det är inte ovanligt att gångjärnstapparna på en 2000 S10 att behöva tas bort och ersättas. Om din S10 dörren är slapp, kommer inte öppnar och stänger ordentligt eller ständigt gnisslar oavsett hur mycket du olja det, kan det vara dags att ta en närmare titt på dina ledtappar.

Instruktioner

1 Placera gammal handduk eller lakan över stödfoten. Placera domkraften står under S10 lastbil dörren 2000 så att dörren stöds medan du tar bort gångjärnstapparna.

2 Aktivera parkerings paus och nödbromsen.

3 Lokalisera den övre gångledstappen. Det är den högsta lång stift ligger i mitten av topp 2000 S10 gångjärn; spetsen på denna gångjärnstappen är vänd uppåt.

4 Placera punch mot botten spetsen på din topp ledtapp; träffa din stans med din hammare med försiktig, även slår tills gångjärnstappen rubbas från gångjärnet.

5 Leta reda på bottengångjärnstappen. Det är den långa stift ligger i mitten av botten 2000 S10 gångjärn; spetsen på denna gångjärnstappen är vänd nedåt.

6 Placera punch mot botten spetsen på din nedre gångjärnet stift; träffa din stans med din hammare med försiktig, även slår tills gångjärnstappen rubbas från gångjärnet.

7 Ta bort båda ledtappar från sina respektive gångjärn.