Problem med Vizio L37HDTV

May 17

Vizio L37 HDTV är en 37-tums HD-TV som sänder video i 1080i, 720p, 480i och 480p. TV erbjuder nästan 17 miljoner färger och en 600: 1 kontrastförhållande, och har en mängd olika ingångar för anslutning av externa enheter. Vanliga problem med Vizio L37 HDTV inkluderar ljud och visningsproblem och problem med fjärrkontrollen.

Inget ljud

Tryck på "MENY" -knappen och sedan trycka på "rätt" pil två gånger för att välja "TV TUNER INSTÄLLNING." Tryck på "Down" pil för att välja "SOUND" och tryck sedan på "rätt" pilen för att välja "Mono" eller "Stereo" och se till att SAP inte är markerat. Alternativt tryck på "MUTE" -knappen för att säkerställa att TV: n inte är avstängt, kontrollera ljudanslutningar i samband med den ingång som du kan inte höra eller tryck på knappen "VOL +" på fjärrkontrollen för att se till att volymen inte slås ned alla vägen.

TV bilden ser suddiga

Tryck på "WIDE" -knappen på fjärrkontrollen för att bläddra igenom tillgängliga visningslägen. Tillgängliga visningslägen inkluderar Normal, Wide, Zoom och panorama. Stanna när du hittar en visningsläge som bäst passar det du tittar. Till exempel, drog TV-program i över luft sannolikt bäst i normalläge medan högupplösta DVD-skivor såg på en DVD eller Blu-ray-spelare är sannolikt bäst i Panorama eller Bred läge.

Förvrängd bild Utseende

Om bilden på din Vizio L37 HDTV är förvrängd, kontrollera för elektroniska enheter i närheten av TV: n som kan orsaka störningar och stänga av dem eller flytta dem. Till exempel mobiltelefoner, lampor, apparater, elektronisk utrustning och andra föremål. Som en sista utväg, prova att flytta TV: n till en annan plats.

Fjärrkontroll fungerar inte

Tryck på en knapp i taget på fjärrkontrollen. Om du trycker på flera knappar samtidigt eller för nära varandra, ingen av knapparna du drivit registrerar med TV: n. Tryck på "TV" -knappen mot toppen av fjärrkontrollen för att säkerställa fjärr försöker kommunicera med TV: n istället för någon annan anordning, såsom en videobandspelare, kabelbox eller DVD-spelare som är inställd på att arbeta med fjärrkontrollen. Alternativt byta batterier för att säkerställa de befintliga batterierna i fjärrkontrollen är inte svag eller döda.