Tricks för spelet "Angry Birds"

July 23

Tricks för spelet "Angry Birds"


Sedan dess release i 2009, "Angry Birds" har, enligt Pocket Gamer, bli den bäst säljande mobilspel app hittills. Det har förekommit flera versioner av pusslet baserade actionspel släpptes av dess skapare, finska mobil spel utvecklingsföretag Rovio, men det finns knep - eller fusk - som kan hjälpa dig mer effektivt kasta dina fåglar att slå ned flera av grisarnas strukturer .

fågel Typer

Det finns flera typer av fåglar som är tillgängliga för dig. I början av spelet, röda fåglar, som fungerar som vanliga gamla projektiler, är de enda olåst, men när du flyttar genom nivåer, får du fåglar med särskild behörighet. Använd dessa fåglar strategiskt för att få en fördel. Till exempel, blå en spridning fåglar dela upp i tre individuella missiler som kan syftar till att angripa flera punkter av en struktur på en gång, medan svarta frätande fåglar släpper chockvågor som kan bryta ned återverk strukturer - även de gjorda av sten.

Syftet Well

Ju färre fåglar du använder för att besegra en nivå, desto högre poäng. I själva verket är varje oanvänd fågel värt 10.000 poäng. Om du väljer den bästa fågel för slunga, sikta väl - högt för svaga tak eller låg för knarrande trä plattformar - och paus efter varje kast att låta din bedövad fågel att försvinna, du kan använda färre fåglar och maximera din poäng.

undersöka Konstruktioner

Mal fåglar vid stenmurar kommer bara slösa dyrbar fåglar. Titta på strukturen för att bestämma dess svagaste punkt, och sträva efter detta område. Till exempel har några torn exponerade tak, medan andra är byggda på trä plattformar. Du kan zooma in och ut ur spelfältet för att kartlägga torn och mer exakt bedöma avståndet och vinkeln på din kast.

Byt riktning

Du behöver inte starta dina fåglar bara från vänster till höger. Rikta katapult högt för att lansera en ovan ned attack, eller använd bumerang toucan fåglar - som efter World 6, Level 5 - för att lansera över en struktur, att dra nytta av deras makt för att vända och flyga snabbt från höger till vänster.