Hur man vidarekoppla samtal med en Comcast Phone

February 2

Hur man vidarekoppla samtal med en Comcast Phone


Vidarebefordran telefonsamtal är inte ny, det är en del av livet. Alla behöver veta hur man vidarekoppla samtal, särskilt när du väntar ett viktigt telefonsamtal och du kommer inte att vara hemma. Om du inte vill missa att samtal kan du vidarekoppla hem telefonsamtal till ett annat nummer, inklusive din mobiltelefon. Med Comcast tjänst, kan du vidarebefordra samtal i så lite som två minuter, med hjälp av din hemtelefon mottagare. Använda funktionen för vidarebefordran samtal kommer att bidra till att du inte missar ett viktigt samtal även när livet blir i vägen.

Instruktioner

Vidarekoppling med Bekräftelse Call

1 Lyfta luren på telefonen och lyssna efter kopplingston. Slå # 72 och lyssna efter kopplingston att återvända.

2 Slå numret du där du vidarebefordra samtal. Om du har normalt att slå en 1 och riktnumret för att nå nummer, gör så här.

3 Vänta på bekräftelse samtal att ringa fram till det nummer du vidarebefordrar samtal. När samtalet besvaras, är din vidarebefordran funktionen aktiverad. Om det inte finns något svar, kan du upprepa processen inom två minuter för att aktivera framåt.

4 Lyssna efter en bekräftelseton. När tonen hörs, är den främre aktiv.

Vidarekoppling utan bekräftelse samtal

5 Lyfta luren på telefonen och lyssna efter kopplingston.

6 Slå * 72 följt av det nummer du vill vidarekoppla samtal till. Om du har normalt att slå en 1 och riktnumret för att nå nummer, gör så här.

7 Lyssna efter en bekräftelseton. När tonen hörs, är den främre aktiv.

Tips

  • Se till att din telefon plan har en plan för vidarebefordran samtal, annars kan det sluta med extra avgifter.