Hur man tar placerar ut ur en VW

July 12

Hur man tar placerar ut ur en VW


VW har varit ett mycket populärt fordon under åren. Det finns många klassiska VW på vägen idag. Livslängden på fordonet leder till många återställande eller reparation projekt. Ta säten av en VW är ett av de projekt som är vanligt och mycket enkelt. Sätena kan också behöva tas bort för att ge plats för att göra andra projekt som avlägsnar rattstången. Detta är ett av de projekt som kan göras själv, men har en hjälpare kan göra det lättare.

Instruktioner

Ta bort hela Seat

1 Skjut sitsen till längst bak genom att dra justeringsspaken placerad under den främre delen av sitsen. Leta upp och lossa kabelhärvor. De brukar kan kopplas med fingrarna, kan en liten skruvmejsel användas för att lyfta den lilla klippet på selen.

2 Nå under sitsen, ta bort de två främre bultarna från fästena som håller sätet till golvet med hjälp av en hylsa och spärr.

3 Dra fram sätet till fronten mest inställningen genom att dra spaken inställning och trycka fram stolen. Om sätet är rusted och i en en äldre bil med en förare som aldrig justerat sätet, har hjälpare sitta i baksätet och tryck med fötterna på sätet när du drar i spaken.

4 Ta bort de bakre skruvarna från det bakre fästet med hjälp av uttaget och spärr.

Ta bort Seat från fästet utan att ta bort monteringsfästet

5 Flytta sitsen till längst bakre läget.

6 Leta reda på fästbultar på reglaget spår som stolen rör sig på. Ta bort skruvarna.

7 Leta upp och ta bort fjäderspännaren som håller sätet på plats. Den är ansluten till den mekanism som rör sig när spaken justering förflyttas.

8 Skjut sätet framåt och utanför banan genom att sitta i baksätet och skjuta med fötterna.

9 Lyft sätet ut ur fordonet.