Hur man köper en Land Rover

April 13

Land Rover, en brittisk biltillverkare, är känd mest för sin lyx SUV, Range Rover. De erbjuder också en liten mängd av andra high-end SUV. När du letar efter en top-of-the-line SUV, har Land Rover en modell som passar dina behov.

Instruktioner

1 Kolla in modellerna Land Rover erbjuder. Den LR2 är den nya bottom-line Land Rover. Den har fortfarande alla de stora stil Land Rover har att erbjuda, till ett lägre pris än de andra modellerna. Det finns också LR3, Range Rover och Range Rover Sport.

2 Få information om ägarens fördelar. Detta inkluderar begränsade garantier och vägassistans som är specifika för varje modell som de erbjuder, gratis planerat underhåll, Land Rover concierge, webbplatsägare, ägare e-nyhetsbrev och gratisabonnemang till ägarna tidningen, ett liv.

3 Gå för guld med Range Rover, kostar mellan $ 78.000 och $ 94.000. Denna lyx SUV är mest konkurrenskraftiga med Mercedes Benz G-klass. Den biffiga V8 härstammar från Jaguar motorn finns i två olika storlekar (305 eller 400 hk). Denna lyx är fortfarande off-road förmåga, ett stort plus för dem som söker hållbara och snygga hjul.

4 Hitta en community av Land Rover ägare och återförsäljare för att hitta svåra att hitta delar till grossistpriser. Detta är ett bra sätt att gå, eftersom Land Rover delar är dyra och ofta svårt att hitta om du köper från en återförsäljare. Ett sådant samhälle är Atlantic British Ltd.