Hur man monterar en platt fäste på en träbit

February 24

Hur man monterar en platt fäste på en träbit


Många platt TV installationer kräver en hjälpare styrelse för ökad stabilitet. Dessa stöd skivor används typiskt med metallreglar. De är utformade för att ge en tuff och grippy yta för monteringskonsolen. Installera en hjälpare styrelse är enkel och bara lägger till några extra steg till en standard platt väggfäste installation.

Instruktioner

1 Klipp en bit MDF en tum eller två längre och bredare än den platta konsolen.

2 Hitta två dubbar som används för montering av hjälpare styrelse med tappen eller magnetiska regeldetektor.

3 Borra fyra hål (två per stud) med 3/16-tums borr. Borra fyra mer, en vardera två inches från hörnet av hjälpare ombord.

4 Rikta in hjälpare styrelse med de fyra borrade hål i väggen. Sätt i träskruvar och brickor genom kortet och in i väggen.

5 Kör de fyra skruvarna i reglarna med spärr / Hylsnyckelsats. Bekräfta styrelsen är nivån före fullständigt dra åt bultarna.

6 Centrera väggfästet på hjälpare styrelse. Borra igenom fyra av bulthålen på fästet med 3/16 tum bit.

7 Kör fyra av de medföljande träskruvar och brickor genom fästet och in i hjälpare styrelse, med hjälp av spärr / Hylsnyckelsats. Kontrollera att konsolen är nivån, sedan helt åt bultarna.

Tips

  • Du kan måla hjälpare ombord innan montering av konsolen för att kamouflera den mot väggen.
  • Det rekommenderas inte att montera en platta på gipsväggar om du inte vet säkert att det är en verklig 2x4 stud bakom det.