Hur man skär Gas Kostnader

January 11

Hur man skär Gas Kostnader


I dagens osäkra ekonomi, är de stigande kostnaderna för bensin förvärrar den ekonomiska oron redan upplevs av miljontals amerikaner. Från bönder som bor på landsbygden till suburbanites som pendlar långa timmar till och från arbetsplatsen, höga priser på naturgas slag människor över hela nationen. För många människor, att uppgradera sina bilar till hybridfordon eller till en traditionell modell med bättre gas körsträcka är inte möjlig. Ändå kan man spara pengar vid pumpen, om du är villig att anta några enkla gas sparande vanor.

Instruktioner

Minska Miles du kör

1 Kör flera ärenden när det är möjligt. Om du kan köra dem på väg till eller från arbetet, i stället för att separata resor.

2 Bilpool med medarbetare, och dela kostnaden för gas. Nätverk med dina barns vänner och deras föräldrar att ordna bilpooler för skola och fritidsaktiviteter.

3 Använd alternativ transport när det är möjligt. Gå eller cykla för att stänga platser eller ta kollektivtrafiken kommer att minska din gas utgifter.

Maximera miles per gallon

4 Sakta ner till 55 mil per timme (mph). Körning 55 mph i stället för 65 km / h kommer att ge dig ungefär två extra miles per gallon.

5 Accelerera försiktigt och sakta ner när du reser upp kullar att öka din gas körsträcka.

6 Blåsa bilens däck till tillverkarens specifikationer och följ tillverkarens föreslagna underhållsplan för ditt fordon. Se till att gasen locket passar tätt för att minimera avdunstning.

7 Töm bakluckan. Var 250 pounds din motor drag gör att bilen att förlora cirka en mil per gallon i bränsleekonomi.

Hitta den billigaste bensin

8 Använd lägsta oktan bränsle som är lämplig för din bil. Så länge motorn inte ping eller knock, är gasen du använder bra.

9 Ringa flera bensinstationer som du passerar på väg eller för att springa ärenden innan du slutar att fylla upp och ta reda på vilken gas station har det bästa priset. Gör bensinstation din första stopp, eftersom priserna kan förändras snabbt.

10 Använd kuponger när du hittar dem. Leta efter kuponger på baksidan av din butik kvitton och kontrollera dem i tidningen.

11 Få ett kreditkort via din favorit bensinstation, om det ger dig en rabatt som motsvarar en procentandel av de pengar du spenderar på gas.