Hur man köper en bil med dålig kredit & No Money Down

June 14

Det kan vara svårt att få en bil lån med dålig kredit, men det kan göras. Om din kredit är dålig och du behöver en bil, få rätt finansiering är avgörande. Med lite läxor, och planering, kan du köpa en bil med dålig kredit och inga pengar ner.

Instruktioner

Hur man köper en bil med dålig kredit & No Money Down

1 Få en kopia av alla tre av dina kreditupplysningar. Det finns några kreditrapporteringstjänster som är gratis. Välj en som inte ber dig att ge kreditkortsuppgifter eller registrera dig för ett provmedlemskap. Det finns tre kreditupplysningsföretag - Transunion, Experian och Equifax. Titta dem mycket noga. Se till att alla de uppgifter som anges är ditt. Om det finns ett fel, kontakta alla tre kreditupplysningsföretag skriftligen med bevis på att de har fel information. Spara kopior av all kommunikation.

2 Sätt en bil budget tillsammans så att du kan se hur mycket du har råd. Lista alla dina löpande utgifter och inkomster. Skala tillbaka saker om du behöver. Om du spendera $ 5 per dag på kaffe varje morgon, gör det hemma. Du kan spara cirka $ 100 per månad genom att hoppa över kaféet stopp. Sluta röka. Ett paket cigaretter kan kosta $ 6. Om du röker ett paket eller två per dag, kan det vara en hel betalnings bil i en månad. Se till att du har råd med en bil betalning. Det är viktigt att du har råd att betala ditt lån. Återbetala lån kommer att förbättra din kredit värdering.

3 Ett bra ställe att börja är med din bank. Boka tid med ett lån officer för att se vad dina alternativ är. Få det skriftligt och använda detta som en guide för att jämföra andra alternativ. Titta på Internet, i tidningar, bilhandlare tidskrifter och lokal bilfirma.

Överväga att hitta en co-signer. Om du känner någon med en god kreditvärdighet, frågar om han skulle överväga medpåskrivande för dig. Ett samarbete signerat är en person som kommer att underteckna på lånet som en ansvarig part om du standard på ditt lån. Detta kan också hjälpa dig att få en bättre lån med dålig kredit.

4 Få finansiering för en bil lån med ingen handpenning och dålig kredit är möjlig. Shoppa runt och hitta den bästa lösningen för din personliga situation. Använda alla verktyg tillgängliga för dig. Om du inte har tillgång till Internet hemma, gå till biblioteket. Internet är ett utmärkt verktyg för att hitta rätt lån oavsett hur dålig din kredit värdering.