AT & amp; T Calling Card Instruktioner

October 25

AT & T har ett brett utbud av teleprodukter och tjänster till sina kunder. Företagets produkter omfattar lokala och långväga telefon, Internet-anslutning, trådlösa produkter såsom mobiltelefoner och handdatorer, samt telefonkort och förbetalda tjänster. Telefonkort är konkurrenskraftigt prissatta och finns i fyra alternativ.

AT & T telefonkort

AT & T har fyra telefonkort alternativ. Varje kort är utformad för att uppfylla din kallelse behov utan att angripa din budget. AT & T telefonkort ger lägre tillstånd till tillstånd samtalspriser inom USA och konkurrenskraftiga priser till mer än 200 länder. Korten är laddningsbara och protokollet aldrig upphör att gälla. Att använda kortet, ring avgiftsfritt åtkomstnummer på kortet. Tryck 1 för att höra anvisningarna på engelska och sedan ange din PIN-kod. Slå 1+ riktnummer och telefonnummer.

CALL ATT Calling Card

CALL ATT Calling Card erbjuder lokala, långdistans och internationella samtal alternativ som förs direkt till din AT & T telefonräkning. Att få ett kort är gratis och kräver ingen extra månadsavgift. För att placera ett samtal med detta kort, ringa 1-800-CALL-ATT och tryck sedan på 1. Slå riktnummer och telefonnummer och sedan ange ditt telefonkortsnummer och PIN-kod.

AT & T En Rate Calling Card

AT & T One Rate Calling Card Planen är utformad för frekventa calling-kort användare. Kortet gäller inte per samtal serviceavgift men innehåller en månatlig avgift på $ 1,95. Denna tjänst ger AT & T kvalitet och tillförlitlighet, och den uppringande kortnummer är baserad på ditt telefonnummer och lätt ta fram. Helt enkelt ringa 1-800-CALL-ATT för att använda tjänsten. Tryck 1, sedan slå riktnumret och telefonnumret. När du uppmanas ange ditt telefonkortsnummer och PIN-kod.

AT & T Universal Card

AT & T Universal Card är ett kreditkort telefonkort som erbjuder en punkt bidragssystem och cash-back tjänster belöningar. Programmet låter dig tjäna upp till 10 procent på berättigade AT & T produkter och tjänster under de första 12 månaderna och 5 procent därefter. Universal Card är ett Mastercard som kommer med alla frukterna av en standard Mastercard. Det ger dig också med 30 förbetalda telefonkort minuter per månad och två nummerupplysning samtal per månad. Användningen av kortet beskrivs vid tidpunkten för kredit acceptans.