Hur man ställer in två mottagare på min LCD-TV

August 8

Hur man ställer in två mottagare på min LCD-TV


TV-mottagare är inbyggd i de flesta källsignalanordningar för att titta på TV, såsom en kabelbox, satellitmottagare, en videobandspelare eller en DVR. Ansluta två tuners till en LCD-TV fördubblar dina visningsalternativ, så att du kan titta på programmering på olika medier (kabel eller satellit om du har abonnemang för båda), eller spela in program på två olika DVR medan du tittar olika kanaler och växla efter behag mellan dem. Installationen omfattar två ingångar på LCD-TV. De flesta platt-tv är utrustade med tre eller flera uppsättningar av ingångar.

Instruktioner

1 Stäng av och dra ut strömkabeln för LCD-TV.

2 Anslut en HDMI - high definition media interface - kabeln till en utgång på baksidan av varje mottagare. Om du använder standard-definition-mottagare ansluta tre pluggar i ena änden av en komposit-AV-kabel till de färgade uttagen på baksidan av varje mottagare.

3 Anslut den andra änden av kabeln ansluten till varje mottagare till motsvarande uttaget eller uttagen på LCD-TV.

4 Koppla in en sväng på LCD: n.

5 Tryck på TV / Video-knappen på fjärrkontrollen för att växla från en ansluten mottagare till den andra. Varje gång du trycker på knappen, växlar TV: n från en uppsättning ingångar till nästa. Om du har tre eller flera ingångar, kan du se en blå skärm innan signalen från en av de mottagare visas.