Hur man kan blockera en mobilnummer när du ringer

July 29

Hur man kan blockera en mobilnummer när du ringer


Idag de flesta människor i USA och runt om i världen äger en mobiltelefon. Enligt MIT Communications, över två miljarder människor runt om i världen äger en mobiltelefon, med 66 procent, eller 197 miljoner mobiltelefonanvändare, av den siffran som bor i USA. Det finns många funktioner som finns på en grundläggande mobiltelefon, varav en är att välja att ha ett privat nummer. Om du inte har den här funktionen på din telefon, kan du fortfarande blockera ditt mobilnummer när du ringer genom att följa några enkla steg.

Instruktioner

1 Ange * 67 på din mobiltelefon.

2 Skriv in numret på den person som du vill ringa.

3 Hit ratten för att göra telefonsamtal. Den * 67 sekvens som föregår slagna numret ser ditt namn och nummer blockeras om den du ringer har nummerpresentation.

Tips

  • Den permanenta sättet att få ditt namn och nummer blockerad är att gå igenom din operatör och få ett privat namn och nummer. Detta gör att du slipper skriva in * 67 innan telefonnumret varje gång du ringer ett samtal och du kan fortfarande låsa upp ditt nummer genom att ringa * 82 innan du ringer.
  • Du kan inte blockera ditt nummer under alla omständigheter. När du ringer räddningstjänsten till exempel, även efter att ha slagit * 67 sekvensen ditt nummer inte kommer att blockeras. Detta hindrar räddningstjänsten från att behöva ta itu med upptåg telefonsamtal eller inte kunna komma till någon i behov om hon har ett privat nummer och kopplades bort eller på annat sätt oförmögen att ge henne adress under samtalet.