Hur att dämpa avgas Sounds

March 4

Hur att dämpa avgas Sounds


Om du är en varm rodding entusiast eller bara njuta av att göra ändringar på eftermarknaden för din bil, kanske du har lagt en turboladdare eller en modifierad avgasgrenrör på det. Även den resulterande ljudet är distinkt, kan du inte särskilt hand om sin volym när du kör. Det är möjligt att linje insidan av bilen med en icke störande material som kan dämpa ljudet avsevärt.

Instruktioner

1 Placera en längd av ljudisolering, med plast täcker klisterytan nedåt längs golvet framför förarsätet. Skär försiktigt ut en sektion av isolering för att passa så mycket av det öppna utrymmet av golvet som möjligt.

2 Dra av plastskyddet limmet och hålla isoleringen på plats.

3 Upprepa steg 1 och 2 med golvet framför passagerarsidan säte baksätena, alla konsoler som separerar baksätet och botten och sidor av stammen.

4 Upprepa steg 1 och 2 längs taket på din bil och längs luckan på bakluckan, var noga med att lämna några växlar, avdelningar eller soltak exponerade och tillgängliga. Du kan behöva en medhjälpare.

5 Slå på och rev din motor med bilen i Park för att testa isolerings s dämpningsegenskaper. Den nya fodret ska absorbera och dämpa ljud som skapas av motorblock och avgasgrenrör. Det kommer också att isolera din bil mot värme på sommaren och kallt på vintern.