Hur man ställer in en digital kabel-TV-

March 27

Hur man ställer in en digital kabel-TV-


Medan de flesta digitala kabel-leverantörer kommer att skicka ut underhålls på plats ingenjörer för att installera din kabelbox till TV: n, kan du finna dig i ett fall där du måste ställa in din digitala kabelbox på egen hand. Lyckligtvis är det en enkel process så länge du följer instruktionerna ordentligt.

Instruktioner

1 Anslut din digital kabel rutan till TV: n, med hjälp av den digitala koaxialkabeln. Koaxialkabeln kommer att ha två ändar, som har små punkter i centrum. Placera en av ändarna i utgången för kabelboxen och den andra i ingången för tv-apparaten. För båda sidor, måste du skruva fast kabeln på plats.

2 Anslut mottagaren till extern kabel. Innan de får en digital kabel-signal, måste du beställa kabeln från en lokal leverantör. Det kommer att ge kabel från en extern källa i ditt hem. Detta är en annan koaxialkabel, vanligen vit eller svart, som måste vara anslutna till din digital kabel box s inmatningsfacket. Skruva den kabeln på plats liksom.

3 Anslut mottagaren till strömkällan. Alla digitala kabelboxar kommer med en strömkabel. Anslut den till din digitalbox och anslut sedan den andra änden till ett närliggande uttag eller grenuttag. Du kan nu slå på digital kabel box.

4 Slå på TV: n. Välkomstskärmen till din digitala kabelboxen ska visas som hjälper dig genom resten av processen. Om inte, kan du antingen behöva ändra den ingång som din TV tar emot för tillfället. Kanalen kan behöva ändras till "Aux" eller "Cable" eller så kan du ha en lös anslutning. Kontrollera koaxialkablar för att se till att de är korrekt på plats.

Tips

  • Vissa konsumenter kör sin kabel genom en initial källa såsom en videobandspelare eller DVD-spelare innan den når TV. Om så är fallet, först köra kabeln genom det och sedan köra en separat koaxialkabel från den till TV: n.