Hur du kör förstärkare strömkablar i en Honda Accord

March 4

Effektförstärkaren kabeln är viktigt att installera en eftermarknad bil stereoförstärkare i din Honda Accord. Förstärkaren kräver en självständig anslutning till bilens batteri. Använd en elkabel från en kabel förstärkare kit för att ansluta Accord batteri till förstärkaren. Köra kabeln från batteriet till förstärkaren kan utföras av en bilstereo professionell eller så kan du göra det själv och spara kostnader för arbetskraft.

Instruktioner

1 Dra huvan spaken sitter på vänster sida om ratten, under instrumentbrädan. Flytta till framsidan av Honda och motorhuven. Lossa bulten på de negativa och positiva batterikabelklämmor med en 10mm nyckel.

2 Ta bort den negativa batterikabeln klämma från batteriet terminalen och ställ den åt sidan. Lyft den positiva batterikabeln från den positiva stolpen och placera klämman från ledningsförstärkaren satsen på posten. Byt ut kabelklämman över pluspolen och dra åt skruven med skiftnyckel.

3 Ta bort säkringen från säkringshållaren på ringen terminalen. Sätt i strömkabeln från förstärkaren kabelsats i slutet av ringen terminalen.

4 Lokalisera öppningen i Accord brandvägg som leder till insidan av passagerarkabinen. Öppningen är belägen på den vänstra sidan av motorutrymmet och redan har kablar och ledningar matas genom till insidan av fordonet. Mata strömkabeln genom öppningen i Hondas förarsidan fotutrymmet. Flytta på insidan av fordonet.

5 Dra kabeln längs förarens sida av fordonet. Bända panelerna gummi på sidan av överenskommelsen nära dörröppningar bort från sidan av fordonet med en trim borttagningsverktyg och stoppa kabeln nedanför. Dra ledningen från foten väl på förarsidan till den bakre lastutrymmet på fordonet (antingen stammen eller den bakre delen av kombi).