Geo Tracker Specifikationer

July 6

Geo Tracker är en bil som har funnits på marknaden i flera år, med de första modellerna kommer ut på fordons scenen under 1990-talet. Specifikationerna för dessa bilar gör dem ofta önskvärt, men det är viktigt att du vet alla potentiella funktioner innan du punga ut pengar för en.

Motor

Som med någon bil, har Geo Tracker en hel del anmärkningsvärda funktioner om dess motorfunktioner som bör intressera potentiella köpare. Till att börja med motorn på en Geo Tracker är en fyrcylindrig, och cylindrarna är helt i linje. Det finns fyra ventiler per cylinder för totalt 16 ventiler, och det finns en överliggande kamaxel i en Geo Tracker motor. Dessutom motorn är en 1,6-liters motor, och det sätter ut ungefär 95 hästkrafter när det kör.

Bränsleeffektivitet och kapacitet

En av de största frågorna i en värld där gaspriserna kan nå mer än $ 3 märket är bara hur långt kan du gå på en gallon? I en Geo Tracker får du ungefär 23,9 miles per gallon i stadskörning och 25,9 miles per gallon på landsvägskörning, enligt Cars Direct. Skillnaden är på grund av stop-and-go-körning i staden, som kan döda din körsträcka. Dessutom en Geo Tracker kan hålla upp till 55 liter bränsle vid ett och samma tillfälle.

Kosta

Eftersom en Geo Tracker är inte en ny modell, enligt Cars Direct kan du räkna med att betala allt från $ 13.000 till $ 15.000 för en ny eller försiktigt använt Geo Tracker. Kostnaden varierar beroende på många faktorer, naturligtvis. Oavsett om du har en hård eller mjuk topp bil, körsträcka och användning sätta på Tracker, skick interiör och exteriör och vilka funktioner den kommer med eller som har lagts till det som uppvärmda säten, satellitradio och andra funktioner.