Hur man ringa internationellt Billiga

July 4

Hur man ringa internationellt Billiga


Människor är ofta laddade stora anslutningsavgifter när du ringer internationellt på en mobiltelefon eller en vanlig telefon. Undvik att använda din mobiltelefon när du ringer internationellt om du letar efter en billig anslutning. Den trådlösa företag kommer alltid att debitera dig en arm och ett ben, även om du har registrerat dig för internationella samtal tjänsten, enligt Long Distance Post. Istället finns det några alternativ som du kan använda för att få bästa pris för utlandssamtal.

Instruktioner

1 Köp ett telefonkort. Dessa kort har en förinställd summa pengar och kan användas överallt i världen från mark linje. Hastigheten per minut kommer att variera beroende på var du ringer.

2 Använd en internationell online ringer till service, såsom Vonage, ITP, BroadVoice eller VoIP som rinner genom din höghastighetsanslutning till Internet-anslutning och låter dig ringa var som helst i världen för en fast avgift (ofta lägre än de flesta vanliga mark-line leverantörer "grundläggande planer). Dessa tjänster är tillgängliga över hela världen, så att du kan använda tjänsten i något land, inte bara i USA.

3 Köp en resa mobiltelefon. Dessa mobiltelefoner fungerar precis som telefonkort och har en förinställd summa pengar fastsatt kontot. (Du kan lägga till pengar till telefoner när som helst.) Olika länder använder en annan summa pengar per minut, och det finns också typiskt en anslutningsavgift när du ringer ett samtal.