Hur man använder en extern mikrofon med en iPhone Jack

June 27

Hur man använder en extern mikrofon med en iPhone Jack


Oavsett om du spelar in en intervju, en musik demo eller en enkel röst påminnelse, kan du vill ha bättre ljudkvalitet än iPhone interna mikrofonen kan ge. För att förbättra kvaliteten på dina inspelningar kan du köpa en extern mikrofon, som ansluts till iPhone hörlursuttaget. Vissa mikrofoner kräver adaptrar; andra kontakten i uttaget direkt. Dessa mikrofoner kan generellt användas med alla inspelnings tillämpningar, inklusive iPhone standard Voice Memo app.

Instruktioner

1 Köpa en extern mikrofon som är speciellt utformad för Apple-produkter, såsom IK Multimedia iRig Mic, den Brando Flexibel Mini Capsule mikrofon eller Monster iSoni Talk. Om du väljer att köpa en mikrofon som kräver en adapter, se till att köpa en av dessa också.

2 Anslut mikrofonen i hörlursuttaget på iPhone. Om du använder en adapter installation, anslut mikrofonen i rätt ände av adaptern; sedan den andra änden av adaptern i hörlursuttaget.

3 Öppna inspelning app val, såsom Voice Memo, iProRecorder, brand eller FourTrack.

4 Använda appen som vanligt. Generellt kräver detta trycka på en knapp med en röd prick för att spela in. Vissa program kräver att du skapa en ny fil. Om du använder en musikinspelning app, kan du ha fler alternativ för att kalibrera innan du spelar in.