Bränsleeffektivitet Tips för en Chevrolet Silverado

August 22

Bränsleeffektivitet Tips för en Chevrolet Silverado


Även känd för sin hållbarhet och förmåga att utföra massor av last och vikt, är Chevrolet Silverado pickup truck inte högt uppskattad för sin bränsleeffektivitet (även om dess nya hybrid motsvarighet är ganska bränslesnåla). Lyckligtvis finns det många sätt Silverado ägare kan gå om att maximera sin bränsleeffektivitet, utan att ägna mycket tid eller pengar till en sådan strävan.

Rutin underhållning

En av de billigaste och enklaste sätten att maximera bränsleekonomin är att hålla lastbilen bibehålls. Detta inkluderar regelbundna oljebyten (var 3000 till 4000 miles), som begränsar dränering effekt som hänför sig till bränsleekonomin. Se till att använda kvalitetsolja, och hålla dina däck pumpade till rätt nivå för att förhindra tröghet och därmed bränsleavlopp, i en Silverado. Att hålla transmissionsolja och andra vätskor nuvarande och på optimala nivåer är också säker på att öka bränsleeffektiviteten.

Aerodynamiska Issues

Debatten fortsätter att rasa över huruvida en sluten bakluckan i en öppen Silverado lastbil säng begränsar bränsleeffektivitet, med vissa säger att det inte gör någon skillnad och andra insisterar en öppen baklucka är rätt väg att gå. Men att köpa en lastbil lock som håller flaket av vinden kommer säkert hjälpa till att effektivisera bränsleeffektiviteten eftersom detta effektiviserar den aerodynamiska utseendet på fordonet. Plus, som en bonus, hjälper det att hålla varor och värdesaker säkra och trygga under tak i lastbilens flak.

diverse metoder

Vid köp av högre kvalitet bensin är ett bergsäkert sätt att öka bränsleeffektiviteten, men vanlig blyfri gas är inte skadligt för en motor på något sätt. Dessutom kör på en rimlig hastighet och undvika "Peel outs" och "rök brännskador" kommer säkert att bidra till att öka effektiviteten som varvar Silverado motor till sådana nivåer bränner bränsle snabbare än genom stadig acceleration.