2005 Honda Odyssey EX-L Specifikationer

February 6

2005 Honda Odyssey var en vinnare av JD Powers "mest tilltalande Compact Van" -priset. JD Power betygsatt Odyssey prestanda och design som "över genomsnittet" och gav den högsta betyg i komfort, Men, rankad det Odyssey övergripande tillförlitlighet som något under genomsnittet.

Betydelse

2005 Honda Odyssey EX-L är en fyrdörrars minibuss med en automatisk växellåda femväxlad och en 3,5-liters V6-motor. "L" betecknar en skinnklädsel.

typer

2005 Honda Odyssey EX-L fanns med flera andra trim alternativ. En av dessa var alternativet bakre Entertainment System eller RES, vilket gav en DVD underhållning paket med en 9-tums skärm. En annan EX-L alternativet var Navigationssystemet eller NAVI alternativet med röstaktiverad navigering.

Funktioner

Standardfunktioner i Honda Odyssey EX-L ingår farthållare, bakre luftkonditionering, dubbel strömförsörjning skjutdörrar, och en effekt taklucka. Ytterligare plussidan är Barnstol ankare och säkerhetslås; fram, bak och tredje raden huvudet krockkuddar, och förvaring under sätena och på baksidan av platser i hela minibuss.

Storlek

Edmunds auto översyn webbplats klassificerar Honda Odyssey som en stor minibuss. Den maximala sittplatser är åtta passagerare.

2005 Odyssey bränsletank har en kapacitet på 21 liter gas. Odyssey tjänade EPA uppskattade bränsleekonomi betyg av 17 miles per gallon i staden körning och 26 på motorvägen.