Hur man köper Stora Däck

April 17

Om du vill aktivera din genomsnittliga pickup i en monstertruck, är det första ställe att börja med överdimensionerade däck. De hjälper din lastbil vinst prestanda och få det att verka större. Följ dessa steg för att lära hur man köper överdimensionerade däck.

Instruktioner

1 Mät dina fender brunnar på bilen innan du köper dimensionerade däck. Vissa överdimensionerade däck bara inte passar. Detta kan bestämmas i förväg spara dig från att göra en tur- och returresa.

2 Trimma din hjulhus om du vill köpa överdimensionerade däck som bilen annars inte skulle rymma. Du kan göra det själv eller anlita en professionell.

3 Bestäm om du vill ha motorväg eller off-road däck. Off-road däck fungerar bra på motorvägen men aldrig använda motorvägs däck off-road som du riskerar att fastna. Det finns en avsevärd skillnad i kostnad mellan dessa två överdimensionerade däck.

4 Köpa överdimensionerade däcken en seriös återförsäljare. Se till att överdimensionerade däck är inte så stora att de äventyrar säkerheten för ditt fordon. Fråga om en garanti.

5 Ordna för installation av överdimensionerade däck på bilen. Detta kräver specialmaskiner och bör inte försöka på egen hand.

6 Köp en reservöverdimensionerade däck. En genomsnittlig reserv fungerar inte på ditt fordon på grund av höjden på överdimensionerade däck. Du kan hålla däcket tömmas för bevarande utrymme och ha med sig en liten kompressor för att blåsa upp däcket om det behövs.

Tips

  • Har bilen inspekteras av en mekaniker efter överdimensionerade installationen däcket. Stora däck kan ha en stor inverkan på bromssystemet och drivline kugghjul.