Hur man använder mobilen GPS hitta någon

May 20

Hur man använder mobilen GPS hitta någon


GPS-enheter är inbäddade i moderna mobiltelefoner använder satelliter i geostationära satelliter för att ge exakta platser. Vanligtvis människor använder detta för att få turn-by-turn anvisningar eller räkna ut var de är. Mobiltelefon GPS kan också användas för att lokalisera någon om du har rätt information. Här är hur man håller koll på personer som använder mobiltelefon GPS.

Instruktioner

1 Se till att personen har en GPS-aktiverad mobiltelefon. Äldre mobiltelefoner kan spåras med andra metoder, men det är svårare och mindre tillförlitliga än GPS-metoder. Vissa mobiltelefon företag gör denna tjänst lättare att få och kan erbjuda det nästa gång du får en ny mobiltelefon.

2 Registrera telefonen med en webbplats som AccuTracking.com. På webbplatsen kan du hitta en tonåring mobiltelefon och även kontrollera hur snabbt han kör. Du måste installera AccuTracking programvara på din mobiltelefon för att anläggningen kommer att kunna ge dig denna information. Från den telefon du vill spåra, ladda ner mjukvaran från AccuTracking webbplats. Därifrån kan du logga in i systemet och visa information om telefonens vistelseort inom 100 varv.

3 Kontakta myndigheterna. I en nödsituation, kan polis och andra myndigheter triangulera en persons plats baserat på var personens mobiltelefon ping. Mobiltelefoner hålla ständig kontakt med mobiltelefonmaster, och dessa register upprätthålls. Officiella organ kommer att kunna hjälpa dig att skära nödvändig byråkrati.

4 Använd en webbplats som Mologogo att hitta dina vänner. Java-baserad applikation hjälper dig att hålla kontakten genom att skicka din position i realtid för dina bekanta att se. Logga in och titta för att se var dina anslutna användare för närvarande befinner sig. Kartan visas efter inloggning kan du få enkla instruktionerna för att möta upp med den person för vilken du söker.

5 Anställa en tjänst som Mapquest Find Me. För en liten månadsavgift, kan du använda din mobiltelefon för att söka efter personer direkt. Tänka; du går ner på gatan, undrar var Bob är. När du startar programmet kommer du att kunna se en punkt som representerar Bob och hitta vägen dit.