Hur man Starta Digital Cablevision Lådor

April 8

Hur man Starta Digital Cablevision Lådor


På grund av ett antal faktorer, bland annat allmänna tekniska problem, kan du behöva starta om din digitala Cablevision box. De digitala boxar är långa, rektangulära och är fästa direkt till kabeln som kommer från väggen. När programmerad på rätt sätt, dessa lådor styra funktioner såsom kanalval, volym och digital videobandspelare (DVR) funktioner. Cablevision digitala boxar tillverkas av Scientific Atlanta. Starta om boxen är en av de enklaste och vanligaste sätten att lösa problem som du kan stöta med mottagaren.

Instruktioner

1 Dra ut nätsladden fäst på baksidan av den digitala kabelboxen från strömkällan, som kan inkludera ett vägguttag eller grenuttag.

2 Anslut den digitala kabelboxen nätkabel till strömkällan efter fem sekunder har förflutit. Boxen börjar nu sin omstart processen. Under denna process kommer boxen skärm blinka ordet "Hold". Omstarten tar ungefär tre till fem minuter. När lådan är klar omstart kommer lådans skärmen "Aktivera."

3 Tryck på "CBL" -knappen på fjärrkontrollen, som är den översta knappen på fjärrkontrollens högra sida, för att slå på digital kabel box. Den främre skärmen på lådan kommer att visa tiden, vilket tyder på att lådan framgångsrikt har startats om.

4 Använd "multiple knapptryckning" -metoden som ett alternativt sätt att starta om boxen. Leta reda på "Vol +", "Vol" och "Info" knapparna på framsidan av din modell av Cablevision digital kabelbox. Tryck och håll alla tre av dessa knappar samtidigt tills rutan stängs; Släpp knapparna för att påbörja starta processen. Under denna process kommer boxen skärm blinka ordet "Hold". Omstarten tar ungefär tre till fem minuter. När lådan är klar omstart kommer lådans skärmen "Aktivera."

Tips

  • Eftersom du inte ska behöva starta om digital kabel box ofta, lämna en kopia av dessa instruktioner i närheten av lådan för snabb referens.
  • Om att starta om digital kabel box inte löser de problem med din tjänst, kontakta Cablevision kundtjänst via telefon med siffrorna som tillhandahålls på deras hemsida (se Resurser).