Så här ändrar genvägar på en BlackBerry 8900

February 8

BlackBerry 8900, även känd som kurvan, är en smartphone konstruerad och tillverkad av Research In Motion som fungerar på T-Mobile och AT & T mobilnät. BlackBerry 8900 stödjer fem genvägar på sin startskärmen. Anpassa din BlackBerry 8900 efter dina behov genom att ändra genvägar på startskärmen för att ta dig snabbt till de program du använder mest.

Instruktioner

1 Tryck på knappen "End Call" för att ta dig till startskärmen på din BlackBerry 8900. Det är knappen längst upp till höger på tangentbordet stämplas med en röd bild på en telefon mottagare.

2 Tryck på "Meny" -knappen för att ta dig till programmappen. Knappen "Meny" är omedelbart till vänster om navigations bollen och bär BlackBerry logotyp. De fem program på denna sida är de som visas som genvägar på startskärmen.

3 Navigera till det program du vill använda som en genväg på startskärmen. När du har markören över ikonen och det markeras genom att trycka på "Meny" -knappen, välj sedan "Move" från rullgardinsmenyn.

4 Rulla till toppen av mappen "Program" och placera markören där du vill att genvägen ska visas. Det måste vara bland de första fem ansökningar längst upp på skärmen för att visas som en genväg. Tryck på styrkulan för att placera ikonen bland de fem bästa på skärmen.

Tips

  • När du placerar en ny ikon bland de första, eller topp fem i "Program" mappen, kommer det att stöta sista av dessa ikoner "genvägar från startskärmen.