Felsökning en Garmin Charger

October 24

Felsökning en Garmin Charger


Garmin satellitnavigationsutrustning och GPS (Global Positioning System) mottagare kan ofta laddas, antingen genom ursprunglig-utrustning, uppladdningsbara batterier eller eftermarknaden batterier. Enheterna kan laddas med en strömförsörjning nätadapter ofta kallas en laddare. De kan också laddas med hjälp av en cigarettändare adapter i ett fordon. Vissa kan laddas med hjälp av en USB-laddningsanslutning på 5 volt. Felsöka en Garmin laddaren genom att följa dessa steg.

Instruktioner

1 Anslut Garmin i laddaren och låt Garmin för att ladda. Om du använder USB-anslutningen från datorn, kommer detta att vara en underhållsladdning och kommer att ta betydligt längre tid än en väggladdare, eller cigarettändaruttag.

2 Kontrollera att Garmin tas ut om Garmin inte har laddats. Strömkabeln kan bara vara ett sätt att ge kraft till Garmin för drift. Öppna baksidan av Garmin om du kan, och identifiera om batterierna är uppladdningsbara. Leta efter beskrivningar som anger vilken typ av batteri.

3 Kontrollera den uppskattade batteritid specifikation på produktsidan på Garmins webbplats. Leta upp din modellnummer och ta en titt på den speciell. Batteriets livslängd kan vara låg på grund av tekniska konstruktionsbegränsningar --and laddaren kan inte vara fel.

4 Koppla ur laddaren och leta efter en guide till batteritid på skärmen. Vissa Garmins, inklusive Nuvi serien, ger inte någon indikation på att enheten är fulladdad. Leta efter en batterisymbol endast när enheten är bortkopplad från en strömkälla.

5 Prova ett annat vägguttag för att se om laddning förbättras. Använd ett vägguttag som du vet fungerar. Köpa ett nytt batteri och se om du kan ladda den. Om ersättnings batteriet laddas, är laddaren inte fel. Den ursprungliga batteriet kan ha nått slutet av sin livslängd och kan kasseras.