Hur fungerar ett polygraphtest Arbete?

January 25

Hur fungerar ett polygraphtest Arbete?

polygraf Beskrivning

Polygraphs eller lögndetektor test, är faktiskt instrument som utbildad personal kan läsa att avgöra huruvida en person talar sanning eller ljuger. Polygraf har mellan 4 och 6 sensorer kopplade till den medan den fria änden är ansluten till intervjuade ämne. Polygraf Maskinen har också en pappersremsa där det skrivs ut vad sensorerna känner av. Denna remsa av papper är vad polygraf tolk kommer att läsa för att få resultaten av testet.

Ta Test

En misstänkt för samtal placeras i en vanlig stol. Därefter tolken placerar sensorer på individen. En sensor mäter svett och annan åtgärder hjärtfrekvens. En tredje sensor övervakar blodtryck medan den fjärde upptäcker en persons andningsfrekvens. Intervju än tar sin plats och får maskinen klar. Intervju än frågar den misstänkte flera allmänna frågor som "Är ditt namn John?" eller "Är du 30 år gammal?" Dessa kallas grundfrågor. Base frågor svar kommer att ge intervju en guide som visar när motivet talar sanning. Alla frågor ställs i ett ja eller nej sätt. När du är klar med grundfrågor kommer intervju be "bete" frågor vars svar är avgörande för fastställandet av sanningen. När detta är klart kommer intervju haka ämnet från sensorerna och granska pappersremsa från maskinen.

Läsa Test

Intervju kommer att använda basen frågor som sanningen. Närhelst intervjuaren ser en ökning av transpiration, hjärtfrekvens, blodtryck eller andningshastighet, kommer de att veta att ämnet låg på just den frågan. Ökningen kommer att dyka upp i diagrammet som en större linje. Han eller hon kan sedan utarbeta en rapport baserad på resultaten från att läsa pappersremsan från intervjun. Denna rapport används ofta av polisen för att eliminera misstänkta eller för att bekräfta att den misstänkte de överväger är den rätta. Det finns ingen formel för att avgöra om den misstänkte ligger eller talar sanning. Det är enbart baserad på tolkningen av en administrerar polygraf. Det är därför polygraphs är inte tillåtet i en domstol.