De rekommenderade objektiv Sony FX1

January 17

Sony FX1 är en high-end videokamera som filmar både hög och standard definition. Linsen som följer med kameran är en Carl Zeiss Vario-Sonnar T-objektiv. Denna lins har en 12x optisk zoom kapacitet och lovar att minska "reflexer och blänk." Objektivet på videokameran kan konverteras enligt dina fotograferingsförhållanden, vilket gör den här kameran mer mångsidig än de med endast en fast objektiv kapacitet.

VCL-HG0872 Sony Lens

VCL-HG0872 Sony vidvinkelobjektiv är linsen att Sony erbjudande som ett alternativ till kit objektivet medföljer kameran. Detta är en hög kvalitet konvertering lins som är glas med en aluminiumhölje. Den kommer att passa alla objektiv 72 mm diameter och förstorar upp till 0,8X.

Raynox HDP-9000EX

Den Raynox HDP-9000EX tele HD- konversionslinsen har utformats för att passa en Sony FX1 videokamera. Objektivet har utformats för stora bländare arbete och kommer att förlänga brännvidden 1,8 gånger. Det har gjorts med en lins skugga för att minska bländning. Denna lins, knuten till Sony FX1, förlänger kamerans fokus kapacitet till 700 mm telefoto räckvidd.

Raynox HDP-6000EX

Den Raynox HDP-6000EX är en vidvinkel HD- konversionslinsen för Sony FX1. Det ger tydligt fokus när du zoomar och en super vidvinkel syn på f = 25,6 mm. Detta objektiv har utformats för att passa på en 72-mm konvertering tråd, som passar Sony FX1. Objektivets förstoring kapaciteten är 0.79X och är kompatibel med en 12x zoomläge.