Hur bättringsfärg på en motorcykel Fender

February 1

Även den minsta repa på någon del av en motorcykel kan vara mycket märkbar. Skärmarna är de största målade delar av motorcykeln. Det är där repor kommer att vara den mest märkbara. Stora, djupa repor eller urgröpningar kan målas, men det kan bli dyrt. Om repa eller chip är liten, är det mycket billigare att använda bättringsfärg för att reparera fender.

Instruktioner

1 Sand problemområdet med 300 grit sandpapper. Sand precis tillräckligt för att jämna ut hård kant som skapats av färgen där den möter den synliga bare metal. Färgen fäster mycket bättre att en slipad yta och kommer att pågå längre.

2 Torka området med vax och fett remover och en mikrofiberduk för att ta bort eventuellt skräp eller olja från fingeravtryck. Dessa saker kan orsaka defekter i färgen eller inte gör det möjligt att ansluta sig till ytan.

3 Applicera bättringsfärg till området med en liten hobby pensel. Dessa borstar är högre kvalitet än de flesta fordons touch-up borstar. Använd tre eller fyra tunna lager, vilket gör att varje skikt torka i 15 minuter.

4 När färgen har torkat, sand området med våt 900 grit sandpapper. Kom också ihåg att hålla sandpapper våt som du arbetar. Denna nivåer färg och gör det smidigt. Skölj området och låt den torka.

5 Applicera en liten mängd flytande polerföreningen till området. Använda en kretsande polermaskin för att arbeta i föreningen. Detta polerar färg och blandar rörd bebyggt område med stänkskärmen. För bästa resultat, polera hela fender.

Tips

  • Klara alla reparationer bort från solen så att solen inte värmer ytan, vilket kan skada resultaten.
  • Aldrig sand eller färg utan att bära en respirator mask.