Hur till låsa upp en LG Chocolate mobiltelefon från Verizon

July 18

Hur till låsa upp en LG Chocolate mobiltelefon från Verizon


Oavsett om din trött på av misstag slår knapparna på din telefon och göra telefonsamtal du inte ens vet om, eller om du bara vill ha en extra mått av säkerhet, är det en utmärkt idé att låsa din mobiltelefon. Lika viktigt är att kunna låsa upp den. Med bara några knapptryck kan du enkelt göra båda. De åtgärder som vidtagits här kan hittas på cache.vzw.com.

Instruktioner

1 Det första steget är att trycka på "OK" -knappen i mitten av cirkeln av knapparna på din telefon. Detta kommer att ta upp alternativmenyn.

2 Klicka på vänsterpilen, som ligger till vänster om "OK". Gör detta tills du hittar "Inställningar och verktyg" alternativmenyn. Tryck på okej knappen igen. Ikonen i samband med den här menyn är hammaren korsas med nyckeln. Detta kommer att öppna menyn i samband med "inställningar och verktyg."

3 Tryck på nedåtpilen tills "Telefoninställningar" markeras. Tryck på "OK" -knappen.

4 Tryck på nedåtpilen på menyn som öppnas fram till "Säkerhet" knappen är markerad. Tryck på "OK" -knappen. Detta kommer att ta upp en skärm ber om en låskod.

5 Ange låset code.The fyrsiffriga koden är typiskt de fyra sista siffrorna i ditt telefonnummer.

6 När du har säkerhetsmenyn, tryck på nedåtpilen till "Lock Mode" är markerat. Tryck på "OK" -knappen. När du är i nästa meny, tryck på nedåtpilen tills "Device" är markerat. Tryck på "OK" -knappen.

7 Du är nu i menyn "Device Lock Mode". Tryck ner pilen tills du är på "Lås" -fliken. Tryck på "OK". Enheten ska nu låsas upp.

Tips

  • Varje gång, under processen att komma åt menyer, som du ser ett antal bredvid ett alternativ, du kan trycka på för att komma åt alternativet snabbare.