Hur får man det bästa erbjudandet på en ny bil

May 12

När du planerar att köpa en ny bil, kan timing betyder allt. Alla vill få den bästa möjliga på ett nytt fordon. Även om du inte är en stor talare, är nyckeln till att göra dina läxor och alltid förhandla om priset. Inte stress; få en uppgörelse om en ny bil är lättare än du tror.

Instruktioner

1 Vet upp framför hur mycket du är villig att betala för fordon med ditt val. Du kommer att känna att du fick en hel del om du vistas i detta nummer oavsett vad.

2 Handel med en gammal bil, men först ta reda på hur mycket din inbyte är värd. Kontrollera Kelley Blue Book för denna information (se Resurser). Du måste veta hur mycket kapital som du har i det för att förhandla.

3 Jämför priser med andra återförsäljare på liknande fordon, om möjligt, även om du måste resa lite ytterligare återförsäljare. Om du låter dem veta att du är ut ur staden, kan du vara berättigad till en körsträcka rabatt. Låt dem veta att du kom till dem som söker en bättre affär. Om de inte kan ge dig en bättre affär, sedan helt enkelt tala om för dem du kommer att gå tillbaka och köpa en bil från en annan plats i närheten av hemmet. Beroende på hur illa de vill sälja bilen, kommer de att omarbeta sina siffror och komma ner på deras pris.

4 Gör din allvarliga shopping i slutet av månaden. För de flesta återförsäljare, försäljningskvoter upphöra vid slutet av månaden. Vad betyder detta? Återförsäljaravtalet säljare är mer desperat att sälja en bil innan månaden är slut. Många kommer att göra nästan vad som helst rimligt att flytta en annan bil utanför partiet för att göra sina försäljningssiffror ser bättre ut. Deras försäljningssiffror är viktiga för att hålla sina jobb.

5 Använd eventuella rabatter som kan tillkomma, om du är berättigad, såsom en militär rabatt för militär personal eller medarbetare rabatter om du arbetar för återförsäljaravtalet företaget. Ibland kan du förhandla få en anställd rabatt utan att vara anställd. Vissa bilhandlare också köra anställd rabatt försäljning, om du vill vänta på en av dessa.

Tips

  • priser klistermärke kan alltid förhandlas.
  • Ibland är det bättre att gå bort och göra dem jaga dig för en affär. Om de vill sälja bilen illa nog, kommer de att ta emot dig med mer, oavsett om det är att fortsätta skära pris eller incitament.
  • Hålla bilen eller ta det tillbaka. Om du har återförsäljare att leverera en ny bil till din bostad, måste du längre tid att bestämma om du vill behålla det än om du kör bort det som lotten (cirka 72 timmar jämfört med 24 timmar). Kontrollera med säljaren för viss tid för att returnera fordonet.
  • Ibland rabatter är inte alla de är spruckna upp till vara. Gör matten. Om det inte spara mycket pengar på din bil betalning, är det bättre att arbeta på kasserar rabatten belopp. Till exempel: För en $ 5000 rabatt, kan detta spara endast $ 20 per $ 1000 dollar. Detta är endast $ 100 dollar av din totala bil betalning. Jämför omständigheter, som kommer att hjälpa din situation mer.
  • Inte tillkännage saker till återförsäljaren som "Jag betalar med kontanter" eller vad du gillar och ogillar om den nya eller gamla fordon. Om du gör det, kan du få betala mer för dessa alternativ (se Resurser för mer förhandlings tips).