Specifikationerna för JK Wrangler lager fälgar

November 10

Specifikationerna för JK Wrangler lager fälgar


Det finns en mängd olika alternativ du kan välja mellan när man köper en Jeep Wrangler JK. En viktig beslut du måste göra när du gör köpet är storleken och typ av hjul som du vill att din Jeep ha. Beroende på vilken modell av Jeep, finns det flera typer av fälgar som är standard med fordonet.

Standard På Sahara:

På Jeep Wrangler Saraha modell 2010, 18-tums Gladiators är standard. Hjulen är gjutna aluminium, och är målade satin silver. Hjulen kommer med Bridgestone Dueler On / Off-road däck som ger bra grepp både på väg och i terräng.

Standard På Rubicon:

2010 Jeep Wrangler Rubicon modell levereras som standard med 17-tums Moab hjul. De är gjuten aluminium och är belagda med satin kol färg. Rubicons komma med BF Goodrich Mud Terrain däck, som lämpar sig för on- och off-road användning.

Standard På Sport:

2010 Jeep Wrangler Sport modellen ingår 16-tums slitsad eker-stil hjul. Fälgarna är tillverkade av stål och är belagda med argent färg. Goodyear Wrangler ST däck medföljer Sport-modellen, och är utmärkta däck för körning på väg eller på spåret.

Finns om idrott:

En möjlig uppgradering för 2010 Jeep Wrangler Sport modellen är 17-tums hjul alternativ. 17-tums hjul är Moab gjuten aluminium med ett skikt av gnistan silverfärg. Dessa är utrustade med Goodyear Wrangler all-terrain SR-A däck.