Hur man använder Wi-Fi på en iPhone Internationellt

May 18

Hur man använder Wi-Fi på en iPhone Internationellt


När du tar din iPhone med dig när du reser internationellt, kan du använda den för att ansluta till Internet för att bläddra webbplatser, använda e-post eller ringa gratis Facetime videosamtal. IPhone, som har en pekskärm och två inbyggda kameror, ansluter till Internet via mobil datanätverk eller via Wi-Fi. Du kan använda Wi-Fi överallt i världen med din iPhone så länge du är inom räckhåll för en Wi-Fi-hotspot.

Instruktioner

1 Tryck på iPhone "Home" -knappen för att gå till huvudskärmen.

2 Titta på iPhone menyraden. Om du ser en ikon av ett flygplan, som betyder "Flygplansläge" är aktiverad, vilket förhindrar iPhone från att ansluta till Internet via Wi-Fi.

3 Tryck på "Inställningar" på huvudskärmen. Tryck på "Flygplansläge" för att "Off" om du ser ikonen flygplan i menyraden.

4 Tryck på on / off "Cellular Data" alternativet "Off" om du vill att iPhone att endast använda Wi-Fi för att ansluta till Internet. Annars, om du inte är inom räckhåll för en Wi-Fi-hotspot, kommer iPhone att försöka använda ett cellulärt datanät när du använder en Internet-program som Mail eller webbläsaren Safari.

5 Tryck på på / av Wi-Fi alternativet "On". Knacka "Wi-Fi" för att komma Wi-Fi-inställningar, och sedan trycka på "Fråga vid nätverksanslutning" för att "On" för att ställa in iPhone för att leta efter Wi-Fi-nätverk automatiskt. IPhone kommer ihåg Wi-Fi-nätverk när du gå med dem, och kommer att ansluta till vilken man har den starkaste signalen när du är på en plats med flera Wi-Fi-hotspots. När du är utom räckhåll för alla Wi-Fi-hotspots som du har tidigare anslutna kommer iPhone söka efter nya.

6 Skriv in ett lösenord om du uppmanas att ansluta till en ny Wi-Fi-nätverk som kräver att du loggar in.

7 Tryck på iPhone "Home" -knappen för att gå till huvudskärmen. Tryck på ikonen för en app som använder Internet, till exempel "Mail", "Safari" eller "Facetime".