Hur får man det bästa erbjudandet när du köper en ny bil

July 26

Är du äntligen redo att ge upp din 15-åriga clunker för något med den nya bilen lukt? Med lite forskning kan du hitta det bästa erbjudandet för en ny bil. Kontroll av nuvarande incitament såsom bonus och låga räntor kan hjälpa dig att få en mycket bättre affär.

Instruktioner

Hur får man det bästa erbjudandet

1 Besök webbplatser på Internet som erbjuder up-to-date fordonspriser och online offerter. Många webbplatser vilja innehåller listor med aktuella incitament och rabatter som erbjuds av tillverkarna.

2 Få offerter från en återförsäljare Internetförsäljningschef. Internet försäljning platser kommer vanligtvis ger dig en bottom-line priset, inklusive alla tillgängliga incitament och rabatter för den modell du är intresserad av. Shoppa runt genom att jämföra åtminstone tre internet offerter för att se till att du får det bästa erbjudandet.

3 Försök att använda en bil mäklare. Bil mäklare har goda relationer med återförsäljare och kan oftast köpa fordon på en bottom-line pris. De gör allt förhandlings för dig. Berätta för dem modellen, optioner och färgkombinationer du söker för och de kommer att göra resten.

4 Reda på vilken typ av affär som fungerar bäst, om lätta, finansiering eller betala kontant. Beroende på aktuella erbjudanden, kan betydande besparingar vinnas genom att gynna en metod framför en annan.

5 Var flexibel om fordonet och alternativ som du söker. En återförsäljare skulle kunna erbjuda ett mycket bättre pris på ett fordon vars färg inte är ditt första val eller vars alternativ matchar inte din ideala.

6 Var redo att köpa, eftersom prisnoteringar har ofta en kort hylla levande och PR incitament ofta varar mindre än en månad. Shopping två eller tre månader i förväg om din tilltänkta inköp kan visa sig vara ett slöseri med tid. Börja ungefär tre veckor innan du är redo att köpa.

Tips

  • Be att få se den totala kostnaden för fordonet för ett leasingavtal, finansierat inköp och kontantköp. Det gör att du kan göra en vettig jämförelse och se om en metod är mer fördelaktigt.
  • Ge aldrig en återförsäljare ditt personnummer eller annan personlig information tills du är redo att köpa. Med din kredit rapport kontrolleras av flera återförsäljare kan sänka din kredit värdering och hämmar din förmåga att köpa bilen.