Hur man ser på siffrorna på telefonen utan SIM-kort

April 19

Hur man ser på siffrorna på telefonen utan SIM-kort


Om du inte spara dina kontakter till SIM-kortet, kommer du fortfarande att kunna komma åt dina kontakter även när SIM-kortet inte är installerat. Du måste ansluta telefonen till datorn för att komma åt de nödvändiga filer som har kontaktinformation. Vissa telefoner, beroende på tillverkare, gör att du kan komma åt vissa komponenter på telefonen även utan SIM-kort. Försök att söka efter telefonnummer i alla fall, även om det finns en indikation meddelande om det inte finns ett SIM-kort installerat.

Instruktioner

1 Anslut telefonen till datorn via USB-kabeln som medföljde enheten.

2 Vänta för datorn att känna igen enheten som en extern hårddisk. Navigera till "Start" dubbelklicka på "Den här datorn" och leta efter enhetsbokstaven i samband med din mobiltelefon om det inte kommer upp automatiskt.

3 Sök de filer som finns på din telefon som liknar "Kontakter" eller "Adressbok". Dina kontakter kommer att visas antingen efter namn eller telefonnummer, som kan kopieras och klistras in i ett annat dokument som Word.

Tips

  • Windows Mobile-telefoner kan anslutas till datorn via ActiveSync, som fortfarande kan tillåta dig att komma åt innehållet utan SIM-kort Beroende på din telefonmodell.