Hur man installerar Harley Stock Exhaust

June 19

Du kan få olika typer av avgas beroende på vad du vill åstadkomma. Några olika typer av avgaser är korta Dra Rör med stor diameter Öppet Pipes, långa raka rör, Sanna dubbelmontage, och glidpassnings Ljuddämpare för att nämna några! Vissa skapa en starkare ljud, medan andra gör för en tystare mer avkopplande ride. Det handlar om personliga preferenser. Läs om hur du installerar lager avgaser på Harley.

Instruktioner

Hur man installerar Harley Davidson Exhaust

1 Lokalisera Lare på framsidan av motorn.

2 Lokalisera Grenrör och avgöra vilken storlek nyckel du behöver. Se också till att du har rätt fjädrar som behövs vid montering ihop bitarna, liksom de ringar som ansluter från avgas till motorn. Dessa ringar skapar en tätning och är mycket viktiga för trycket av luftflödet.

3 Bolt avgaserna på plats. Du kommer att se områden där det är att skruvas ned. Se till att du ger bultarna tillräckligt vridmoment, som cykeln makt kunde lätt lossa skruvarna. Inte bang dina nycklar mot avgaserna eftersom avgas repor lätt.

4 Förbinda de långa "Avgassystem Tips" till "headers", dessa är ansluten till "Manifold". Det kan vara lite knepigt vävning avgas runt ramen och andra delar av cykeln. Var försiktig och använda en del finess, kommer avgas repa och buckla om du inte är försiktig.

5 Dra åt bultarna igen. Applicera fjädrarna i de nödvändiga platser och ge den en fast skaka, och se till att systemet är korrekt. Starta cykel och lyssna efter eventuella väsande ljud, eftersom detta skulle vara en avgas läcka. Kontrollera alla områden som ansluter till se till att tätningen är tät. När du byter ut avgaser måste du finjustera och bestycka din förgasare. Om din cykel är en EFI modell du behöver ta den till återförsäljare för att få det mappas att kompensera för den fria andnings avgaser.

Tips

  • Inte stressa processen. Du kommer att vara glad att du tog dig tid att dubbla och tredubbla kontrollera ditt arbete. Använd en ren trasa för att torka bort eventuellt fett eller fingeravtryck.
  • Stå inte bakom motorcykeln när du startar den. Vanligtvis skräp kommer att skjuta ut och eventuellt överskott kol kommer att bränna ut orsakar saker att skjuta ut.