Hur att överföra meddelanden från att svara Machines

July 23

Ibland kan du få ett meddelande på telefonsvararen att du absolut älskar och vill behålla eller till och med dela med andra. Men meddelandet (om du inte använder en gammal telefonsvarare med en kassett) kräver att du överföra digitala filer från telefonsvararen till en dator. När meddelandet är på en dator, kan du ladda upp den digitala filen till en mängd olika utanför hårdvara, allt från USB-minnen till CD-skivor.

Instruktioner

1 Starta webbläsaren du har på din dator och navigera till en Audacity nedladdningssida. Detta är en fri inspelning program som låter dig spela in innehåll från din telefon eller telefonsvarare. En komplett länk till webbplatsen för nedladdning finns i Resources.

2 Välj ditt operativsystem och ladda ner programmet till datorn. Dubbelklicka på den nedladdade filen för att starta installationsguiden. Följ anvisningarna för att slutföra installationsprogrammet.

3 Anslut den ena änden av den 3,5 mm-kabeln till "Line Out" headset-uttaget på telefonsvararen. Anslut den andra änden av kabeln till "Line In" mikrofon på datorn.

4 Starta Audacity du hämtat, klicka på "Audio In" alternativet längst upp på skärmen och välj "Utanför linje enhet" som var du vill spela in från.

5 Klicka på "Record" -knappen på programvara och tryck sedan på "Play" -knappen på telefonsvararen. Programmet börjar spela in meddelanden. När meddelandena är klar, klicka på "Record" knappen igen för att stoppa processen.

6 Klicka på "File" och "Exportera som WAV." Programvaran sparar nu telefonsvararen meddelandet som en WAV ljudfil.